Input-spå

«Input» En god gammeldags spå Den kan være en god hjelp til å starte den gode samtalen rundt middagsbordet eller på sengekanten. Vi har laget en god gammeldags «spå» eller det vil si, vi har laget 9 «spåer». Disse kan printes ut hjemme. Det blir 8 spørsmål i hver spå delt opp i de temaene som er i Input-boksen så du kan få se litt hvordan input-boksen virker. Print ut alle, brett de sammen og ha de på f.eks. kjøkkenbordet, i bilen eller campingvognen eller til bruk når det måtte passe. Skift mellom de forskjellige «spåene» alt etter hvilket tema dere vil ha spørsmål i.
Input-spå

Temaene er: Spørsmål  5-9 år, Spørsmål 10-13 år, Spørsmål 14-19 år,  Aktiviteter, Bibel, Bønn, Foreldre, Kjærlighetsspråk og Nettvett.

Dette kan være en gøy måte å få barna med på gode samtaler. Husk dere som er foreldre at det er ingen fasit svar. Det er viktig å skape rom for gode samtaler. Dette er med på å bygge gode relasjoner til barna dine som er utrolig viktig. FriBU har laget en samtaleboks for hele familien som heter Input. Den er det mange familier som bruker flittig som hjelp for å få til gode samtaler. Det er 9 forskjellige rom delt opp i flere tema, og ca. 850 spørsmål som kan trekkes fra boksen. Her kan du bestille Input

Last ned og print ut spåene:

Aktiviteter

Barn 5-9 år

Tweens 10-13 år

Teens 14-19 år

Bibelen

Bønn

Foreldre

Kjærlighetsspråk

Nettvett

Powered by Cornerstone