Kalender/Garness Julekonsert

Garness Julekonsert

Velkommen til Julekonsert i Lillesand Frikirke. Billetter kjøpes på forhånd.

Garness julekonsert i nytt konsept!

Lillesand Frikirke fredag 3. desember 2021.

FINN BILLETTER

Etter over et tiår på veien med sine særpregete tolkninger av de gode, gamle julesangene, er en julekonsert med Garness blitt en kjær adventstradisjon for mange. Konsertene med Garness kjennetegnes av leken musikalitet, inderlig formidling og kreativ bruk av en rikholdig instrumentpark.

I fjor reiste duoen for første gang med en mer nedstrippet besetning og fremførte sine julefavoritter sammen med multiinstrumentalisten Christer Slaaen, som de kjenner fra samarbeidet om konsert-forestillingen og plata “Gåten om korset”. Resultatet ble en nær og vakker julekonsert, der jentenes unike vokalsamspill og habile traktering av en rekke ulike instrumenter fikk komme enda mer i fokus. På grunn av restriksjonene i fjor, var det et svært begrenset antall publikum som fikk tilgang til å høre denne perlen av en trio. Men i år vil det igjen bli en mulighet til å høre Hildegunn, Ingelin og Christer fremføre Garness sitt julerepertoar, der mange av sangene som publikum har et varmt forhold til, fortsatt står på programmet. Favoritter som Fangens julekveld, The Shepherd Song, Hellige natt og Kling no klokka hører selvsagt med.

Jentene ser med stor forventning frem til å reise på juleturné igjen og gjøre det de elsker aller mest: å formidle noe som virkelig ligger dem på hjertet. De håper og ønsker å bidra til å spre glede, fred og en følelse av samhørighet gjennom musikk og tekst.

Powered by Cornerstone