Kalender/Alpha-kveld

Alpha

Hvordan og hvorfor skal jeg lese i Bibelen? Sted: avtalt i de ulike gruppene.

Velkommen til Alpha!

Fikk du ikke med deg første Alpha-samling? Ikke fortvil! Du kan fortsatt bli med - det er nå det egentlig begynner! Her kan du se en inroduksjonsvideo fra første samling:

Alpha er en serie av 10 kveldssamlinger, åpen for alle, der formålet er å utforske den kristne tro. Du finner lokale Alpha-samlinger over hele verden, på caféer, i kirker, på universiteter, i hjemmene og på barer. Denne høsten og vinteren kan du være med på Alpha her i Lillesand, arrangert av Frikirken og Normisjon.

Hver samling innledes med et måltid rundt småbord sammen med venner, og så en 20 minutter lang undervisninsfilm. Alpha Film Serien er filmer med historier og intervjuer med vanlige folk som deler tanker og refleksjoner rundt de tradisjonelle alpha-spørsmålene: "Hvem er Jesus?", "Hvordan kan vi tro?", "Hvorfor og hvordan skal jeg be?", "Hvordan leder Gud oss?" og "Hvem er Den Hellige Ånd?"
Filmene er laget som en innledning til samtale i grupper på 5-8 pers, og du kan delta i samtalen så lite eller så mye som du selv vil. Dessuten kan du velge å avslutte alpha når som helst dersom det likevel ikke passet for deg.

Første kveld på Alpha er gratis, men prisen for å delta på de andre kveldene er tilsammen 250,- . (Pris for weekendtur på slutten av serien kommer i tillegg, pris for denne gis på 1. samling).

Kan Alpha være noe for deg og noen du kjenner? Kanskje kan dette være noe å gjøre sammen som bibelgruppe/fellesskapsgruppe denne høsten? Det anbefales!

PÅMELDING (ikke bindende eller påkrevd for å kunne komme, men for å beregne ca. riktig mengde mat):Powered by Cornerstone