Kalender/Stille kveld

Stille kveld

Velkommen til Stille kveld i Tårnrommet med bønn, stillhet, bibellesning og samtale. Uten servering pga. smittevernsregler. (påmelding)

Hva er stille kveld?

Vi ønsker å legge til rette for å trekke seg tilbake, oppleve et pusterom og være i Guds nærhet sammen.   Tid, stillhet, musikk og liturgi er gode ytre rammer som hjelper oss til å få kontakt med vårt innerste og for å la oss bære av Guds nærvær..

Det legges vekt på at kvelden ikke skal inneholde noen form for krav eller prestasjonspress. Det råder stillhet gjennom hele kvelden.  Du behøver ikke å forholde deg til noen, og du kan trygt få oppholde deg på «indre bane» uten å bli forstyrret.

En slik «stille kveld» inneholder:

  1. Litt orientering om kvelden
  2. Kort liturgisk samling
  3. Tid til å falle til ro og lande i stillheten ved å lytte til musikk
  4. Du finner en plass i Tårnrommet hvor du kan falle til ro, hvile, lytte til ditt eget indre og la Gud ha omsorg for deg.  En meditasjonstekst fra Bibelen med noen refleksjonspunkter har du fått utdelt.
  5. Kl 20.00 serveres noe hvetebakst og frukt som du spiser i stillhet mens vi lytter til musikk.  Etter måltidet fortsetter meditasjonen over teksten, lesning, bønn etc.
  6. Kvelden avsluttes i fellesskap.  Vi kan dele tanker om vi vil.  Vi avslutter med en liturgisk bønn for kvelden og natten.

 

Har du anledning, kan du gjerne legge litt i kollektkurven til dekning av strøm, kaffe, te og o.l.
Fint om du gir beskjed om du kommer til en av oss i komiteen som representerer Frikirken og Den norske kirke.

Else Jorunn Malmgård 48130812 Malmgård@live.no

Dorothea Vestøl 48219426 dorovest@gmail.com

Ingjerd F. Kulia 93033919 ingjerd.kulia@gmail.com

Se i kalenderen når det er stille kveld neste gang.

VELKOMMEN!

Powered by Cornerstone