COVID-19 INFORMASJON

Oppdatert informasjon om hvordan covid-19 påvirker menighetslivet i Lillesand Frikirke.

Oppdatert 18.mai 2021

Regjeringen startet 16.april, trinn 1 i sin gjenåpningsplan.

Det er de nasjonale reglene for trinn 1 som gjelder i Lillesand kommune, slik at fra i dag er det anledning for:

• Maks 100 personer på arrangementer hvor alle i publikum sitter på faste, tilviste sitteplasser.
  • Maks 200 personer på arrangementer utendørs, men 600 personer (fordelt på 3 kohorter á 200 personer) hvis de sitter på faste tilviste plasser og det er to meters avstand mellom kohortene.

Dette betyr at det er lov å samles til offentlige arrangementer (som f.eks. gudstjeneste) med inntil 100 personer så lenge det er plass til å holde minst 1m avstand (2 m v/sang fellessang).
Vi ønsker derfor å arrangere noen gudstjenester, barnekirker, utegudstjenester og fellesgudstjeneste de fleste søndagene frem mot skolens sommerferie. Føl med i kalenderen.

MERK!
De grunnleggende reglene som 1 m avstand, vask av hender, registrering av oppmøte og ikke minst regelen om å ikke delta hvis man er syk eller har symptomer på luftveisinfeksjon, gjelder enda (selv om man er vaksinert).