SMÅGRUPPE PÅ NETT

Vi er skapt for fellesskap, det er også sånn vi vokser som kristne. Samtalen rundt livet, troen og bibelen er kanskje det behovet vi savner mest som kristne i denne tiden? Uansett er det utrolig viktig, og et stort savn når vi ikke kan møtes fysisk for å høre undervising, be, synge og samtale sammen. Derfor vil vi arrangere videomøter på nett som du kan melde deg på når det måtte passe.

Det er flott om du velger å se på videoene som vi legger ut, men vi vil også invitere deg til å bli med i et digitalt fellesskap som sammen ser på videoene og har en samtale i etterkant. Et møte for å se hverandre, fortelle og dele fra hvordan vi har det og snakke om bibeltekstene vi taler over, som i denne perioden vil være spesielt praktisk rettet mot det kristne livet vi lever i hverdagen.

 

Det du skal gjøre rent praktisk er å melde deg på det vi har kalt smågruppe i skjema under her. Da vil du bli lagt til i den gruppen du ønsker i Microsoft Teams og få en invitasjon til et videomøte i løpet av uka. Du krysser selv av for ønsket tidspunkt. Det kommer til å være 6-8 personer på hver sånn gruppe.
Vi tror dette vil oppleves godt og verdifullt og vel verdt et forsøk – så meld dere på nå!

 Kryss av de dagene som kan passe for deg å møtes til nettmøte.


Powered by Cornerstone