FOR FAMILIEN

FriBU (Frikirkens barn og unge) lager hver uke nye ressurser for hele familien, barn, tweens og ungdom. Vi har lagt ut lenke til FriBU sin youtube-kanal der dere finner de aktuelle videoressursene.

Vi ER kirke selv når vi ikke kan møtes til fellesskap i kirkebygget vårt. Nå er vi inne i en spesiell tid der vi må tenke nytt i forhold til kirke både for voksne og barn. Som menighet er vi opptatt av samarbeidet mellom kirken og hjemmet når det kommer til trosopplæring for barn og unge. Derfor ønsker vi å legge ut ressurser her på denne siden som kan være en god hjelp for hjemmene for å få til samlinger som familie hjemme.

BARN

FriBU satser nå stort på å fremdeles nå ut og være aktuelle for barn og unge. AWANA ønsker også å stå som støttespiller, og har gitt oss fri adgang til deres materiell. Det blir laget en barnekirke film som er for 5 uker. Her blir det åpning av en vert, undervisning basert på Cubbies og Sparks fra AWANA og avslutning med praktisk oppgaver og samtalespørsmål fra INPUT spillet til FriBU/AWANA.

UNGDOM

FRIK xPand lager digitale møter med en vert som leder, bønn, og forkynnelse fra flere forkynnere fra Frikirken. Dette skjer hver uke. I tillegg blir det lagt ut lovsang med forklaring, ledet bønn og bibelmeditasjon på sosiale medier knyttet opp til ukas tema.

TWEENS

Det blir laget et eget videopplegg for tweens som tar opp samme tematikk som resten av prosjektet, men myntet på den målgruppen. Dette blir laget som en vlogg, og det skal likne litt på det vi kjenner fra influensere fra youtube.

FAMILIEGUDSTJENESTE

Det jobbes også med å lage en familiegudstjenester for hele familien.

Det ligger også mange andre gode ressurser på nett, vi kan selvfølgelig ikke legge ut alt her, men hvis noen har gode tips til hva som kan deles så send oss en mail.

TRYKK HER FOR Å KOMME TIL FRIBU´S YOUTUBE KANAL

Sendeskjema:
Tweens hver fredag kl 19.00
Ungdom hver fredag kl 19.30
Familie hver søndag kl 11.00
Voksen hver søndag kl 11.00

Vi vil gjøre alle foreldre oppmerksom på at dette IKKE er ment som en form for barne-tv som dere setter på for barna mens dere gjør andre ting. Det er viktig at dere ser på disse samlingene sammen med barna og prater med dem om det dere har sett.