Toppscorer FriBU

Jordan er et land i Midtøsten som har hatt store utfordringer de siste fem årene. Terrorgruppen IS tok i 2015 over større landområder i Midtøsten, og Jordan så seg nødt til å åpne grensene slik at flyktninger fra naboland kunne få et trygt sted å være. Dette har gått utover økonomien i landet, og Jordan har fått en kjempeutfordring med å gi barnehage- og skoleplasser til alle barn. I dag har kun de rikeste familiene råd til å sende barna sine i barnehager, og foreldre med lavere økonomi blir nødt til å sitte hjemme med sine barn, uten mulighet til å skaffe seg jobb.

FriBU har i samarbeid med organisasjonen Vision Hope startet en barnehage og en ettermiddagsskole i byen Karaq. Dette er for flyktningbarn som ellers ikke hadde hatt denne muligheten, og i dag er det om lag 80 barn som har gratis plass hver dag. I tillegg til barnehagen deles det ut mat, nødvendig vaskeutstyr og leker til familier som ikke har råd til dette.  

FriBU har som mål å samle inn 100 000kr til dette prosjektet i løpet av 2020. Det vil være med på å sikre drift i tiden fremover. Vi ser hva dette betyr for mennesker i Jordan, og håper derfor du også vil være med å gi en gave! 

Vinduet møter ikke minimumskravene for å fungere
  • Gruppen "Lillesand Frikirke" #168157 har ikke epostadresse. Vennligst rediger gruppen og legg til minst én epost.
Powered by Cornerstone