UNG

UNG er Frikirken, Den Norske Kirke og Normisjon i Lillesand sitt felles ungdomsarbeid for ungdommer fra 13 – 19 år. UNG arrangerer flere ulike møtepunkter hver uke.

UNG ønsker å ha deg med i gjengen, vise deg hvem Jesus er, hjelpe deg å vokse i troen, utfordre deg til å bidra med det du kan og inspirere deg til å leve for Gud!

UNG Lørdag

Annenhver lørdag er det UNG Lørdag. Her samles ungdommene annahver gang til ungdomskveld med lekog morro, lovsang og andakt, smågrupper og café. Og annahver gang til en sosial happening.

UNGcafé
Hver tirsdag 19.00 – 22.00 er det UNGcafé i kjelleren på Tingsalen! Her kan du komme for å henge med venner, slappe av eller spille biljard, PS3, poker eller andre spill. Får du lyst på noe å tygge på, selger vi også mat og snacks i kiosken; is i glass, smoothie, pizza og mye annet godt! Ca. klokka 20.30 er det alltid BINGO eller QUIZ! Her kan du spille og vinne forskjellige premier!

KRIK
Liker du å trene? Liker du å leke? Liker du å konkurrere? Eller liker du bare å være sammen med andre? Da er KRIK noe for deg! Hver søndag 18.00-20.00 er det KRIK i møglestuhallen. Her holder vi på med forskjellig typer idrett og konkurranser. Det er ingen krav for få bli med; «Har du lyst, har du lov» Målet er å få rørt på seg, og å ha det moro!

UNGmekkegruppe
Mekkegruppa samles hver torsdag på MA-huset klokka 19.30 for å skru på alt fra mopeder til gressklippere! Liker du å fikse og skru, så er dette noe i blinken for deg! Gruppa er åpen for alle som vil bli med, bare stikk innom hvis dette er noe du har lyst til å bli med på!

UNGmedarbeidere
Etterhvert som ungdommene engasjerer seg og ønsker flere utfordringer vil de få oppfølging og tilbud om lederskole, medarbeiderturer og planleggingsgrupper for UNG arrangementene.

Følg UNG Lillesand på facebook

Leder for UNG er Anders Berg (mob. 473 64 838)