Gå til Midtøsten

Hele Frikirken står sammen om oppdraget med å sende Frikirkens utsendinger til et land i Midtøsten! Årets misjonsaksjon går fra Kristi Himmelfartsdag til pinsedag. Les mer om hvordan du kan delta, på denne siden!

Du kan hoppe, løpe, gå, og telle kilometer; sitte i sofakroken, ha en egen kreativ innsamling, eller bare gi en gave via vår misjonsvipps.

Av sikkerhetshensyn kan du ikke få vite hvilket land det gjelder, eller hvem utsendingene er. Men vi kan love deg at de er flotte folk, og at det er et blomstrende arbeid de skal gå inn i.

Regionen i Midtøsten regnes som unådd med evangeliet, men vi hører mange historier om mennesker som får visjoner og drømmer om Jesus, og som har spørsmål om Bibelen. Vi er ikke i tvil om at Gud har mye på gang i denne regionen. Derfor er Frikirken veldig glade for å kunne sende ut to nye utsendinger, høsten 2021. Takk for ditt bidrag!

Misjonschallenge, altså tilsvarende misjonsløpet på sommerfestivalen Visjon, varer i hele perioden på ti dager fra Kristi Himmelfartsdag til 1. pinsedag. Kanskje du vil gå en daglig fjelltur, eller du kan velge en dag eller to å gå en tur på. Vi anbefaler også å rusle i nabolaget. Hva med å ta det som en bønnevandring, eller en tur der du også ringer på ei dør og hilser på noen du ikke har snakket med på ei stund? Du kan registrere deg som deltaker på lenken under, og skaffe deg sponsorer per kilometer eller med engangsbeløp - eller du kan rett og slett sponse deg selv. Videoen under på denne siden veileder deg gjennom registreringen.

🔗 Gå til registrering for "Misjonschallenge" på connect365".

Kick off for misjonsaksjonen med konsert på Kristi Hillelfartsdag

Mange i Frikirken forbinder Kristi Himmelfartsdag med misjon. Store samlinger er ikke mulig i år, men vi gleder oss veldig til å få Hans Petter Hammersmark rett inn i stuene våre gjennom facebooksiden Frikirken i Norge. Dette skjer på Kristi Himmelfartsdag klokka 18:30. Hva med å invitere til et smittesikkert treff i menigheten eller invitere gode venner hjem og se konserten sammen? Den varer i omkring en time. Last ned plakat for konserten nedenfor.

FriBU utarbeider en liste med ulike idéer til hvordan familien kan bidra. Her har kreativiteten virkelig fått fritt utløp i mange ulike måter å samle inn til misjon på. Idéene blir postet her når det nærmer seg Kristi Himmelfartsdag.

Vil du bare støtte aksjonen ved å gi en gave? Vipps til 7777 eller gå inn på gi.frikirken.no.

Gå til Midtøsten